Domov Recenze Televizní recenze Xiaomi Mi TV 4S 43 T2

Televizní recenze Xiaomi Mi TV 4S 43 T2

Znalci LCD televizorů s jasným a maximálně realistickým obrazem najdou mnoho výhod v modelu 4S 43 T2 od Xiaomi: vysoce kvalitní obraz, prostorový zvuk, uživatelsky přívětivé rozhraní, rychlé nastavení, nepřetržitý provoz. Průměrné ceny - od 280–336 $... Shromáždil jsem nejdůležitější charakteristiky televize, prostudoval recenze a názory odborníků, zdůraznil výhody a nevýhody. Výsledek je na konci přezkumu.

Tento model je součástí hodnocení nejlepších televizorů a v hodnocení nejlepších televizorů 43 palců.

Obrazovka

Xiaomi Mi TV 4S 43 T2

43palcová obrazovka, rozlišení - 3840 × 3160, přímé LED podsvícení. Světlý panel s bohatou reprodukcí barev, vybavený maticí VA. Obnovovací frekvence je 60 Hz. Obrazovka podporuje technologii HDR (4K Ultra) pro více detailů a vylepšenou reprodukci barev.

Ve srovnání s konkurencí s blízkými cenami má Panasonic TX-43DR300ZZ nižší rozlišení, nižší index obnovovací frekvence. Modely s podobnou nebo vylepšenou kvalitou obrazu budou stát o něco více.

Xiaomi 4S 43 T2 má funkci ochrany očí: Abyste ji mohli bezpečně prohlížet, musíte ji zapnout ručně. Doporučená vzdálenost od obrazovky k úrovni očí je 181 cm.

Vzhled

Xiaomi Mi TV 4S 43 T2

Pouzdro televizoru je šedé barvy, vyrobené z kovu pomocí technologie vytváření plynulých ohybů. Snížená tloušťka rámu přispívá k realistickému vnímání obrazu. Tloušťka se stojanem - 23,3 cm. Možnost upevnění na zeď VESA300 × 300 mm... Stojan lze vyjmout.

Konektory

Xiaomi Mi TV 4S 43 T2

Televizor je vybaven všemi potřebnými konektory:

• dva USB;
  • tři HDMI;
  • jeden vstup pro připojení k místní síti;
  • pro kabelovou televizi;
  • pro satelitní TV;
  • komponenty a složené vstupy;
  • slot CI + 1,4;
  • 3,5 mm výstup pro připojení sluchátek a audio systému;
  • optický zvukový výstup.

Připojení Wi-Fi, Bluetooth 4.2 s nízkou spotřebou energie, které se mohou pochlubit všichni přímí konkurenti. Panasonic TX-43DR300ZZ nemá podporu Wi-Fi a Hyundai H-LED43U601BS2S a Thomson T43USM5200 nepodporují Bluetooth.

Zvuk

Xiaomi Mi TV 4S 43 T2

Reproduktorový systém - dva reproduktory podporující DTS-HD a Dolby Audio s výstupním výkonem 16 W. Spolu s nízkofrekvenčními stereofonními efekty vytváří přehrávání pocit úplného ponoření při sledování.

V závislosti na požadavcích na kvalitu zvuku můžete hledat pokročilejší modely. Například přeplatek 14 $ za Thomson T43USM5200 s další funkcí vyrovnávání hlasitosti nebo hledáním techniky s vyšším zvukovým výkonem. Ale tato možnost je docela dobrá, s ohledem na celou škálu možností.

Funkce

Xiaomi Mi TV 4S 43 T2

Model funguje na Androidu. Knihovna médií obsahuje filmy a programy pro více než 700 tisíc hodin sledování. Funkce PatchWall - s rostoucími hodinami prohlížení je obsah přesněji tříděn podle preferencí. Kromě toho můžete vysílat obsah ze smartphonu na obrazovku.

K dispozici je funkce TimeShift (stop při sledování) a nahrávání videa. Hlasové ovládání: lze použít k ovládání televizoru a dalších zařízení Xiaomi.

Nejsou zde žádné funkce automatického vypnutí ani funkce ochrany dětí, jako například Thomson T43USM5200za které zaplatíte pouze 7–14 $.

Výhody a nevýhody

Xiaomi Mi TV 4S 43 T2

Výhody:

• plný ponořovací efekt;
  • pohodlí, funkčnost, jednoduché rozhraní;
  • hlasová kontrola;
  • přijatelná cena s tolika vymoženostmi;
  • lakonický design, bezešvé rám;
  • velká úhlopříčka;
  • Přímé LED podsvícení;
  • prostorový zvuk;
  • podpora Wi-Fi, Bluetooth;
  • přítomnost vestavěné paměti.

Minusy:

• nedostatečně funkční dálkové ovládání;
  • musíte ručně konfigurovat automatické aktualizace aplikací;
  • aplikace se někdy zpomalí, pokud jsou nastavení nesprávná, dochází k problémům se spouštěním videí z Youtube;
  • není možné zobrazit 3D obrazy;
  • bez zakřivené obrazovky;
  • nedostatek vestavěné kamery.

závěry

Xiaomi Mi TV 4S 43 T2

Model 4S 43 T2 od Xiaomi zaujme ty, kteří hledají kvalitní domácí spotřebiče a nemají náladu na experimentování s funkčními inovacemi a inovacemi rozhraní, které nejsou vždy nutné. Při prohlížení obsahu přebírá design a praktičnost.

Model je nový (2019), v řadě funkcí a charakteristik vyhrává na pozadí starších analogů (Panasonic TX-43DR300ZZ - 2016, Thomson T43USM5200 - 2018). Fanoušci Xiaomi, kteří mají doma jiná zařízení od tohoto výrobce, upřednostní tuto značku.

2817

Doporučujeme si přečíst:

TOP 12 nejlepších praček podle hodnocení zákazníků